21-03-12-VM Imah Kayu Éndah 128m ² kalayan Laut, sareng lahan misah 1581m²

21-03-12-VM Imah Kayu Éndah 128m ² kalayan Laut, sareng lahan misah 1581m²

Essaouira, Pachalik d'Essaouira, Propinsi Essaouira, Marrakech-Safi, Maroc

obral

380,000 €

  • 20210311_180535_resultat
  • 20210311_180403_resultat
  • 20210311_180241_resultat
  • 20210311_180249_resultat
  • 20210311_180311_resultat
  • 20210311_180523_resultat
  • 20210311_180556_resultat
  • 20210311_180612_resultat
  • 20210311_180635_resultat
  • 20210311_180649_resultat
  • 20210311_180657_resultat
  • 20210311_180722_resultat
  • 20210311_180736_resultat
  • 20210311_180809_resultat
  • 20210311_181044_resultat
  • 20210311_181053_resultat
  • 20210311_181311_resultat
  • 20210311_181643_resultat
  • 20210311_181649_resultat
  • 20210311_181703_resultat
  • 20210311_181714_resultat
  • 20210311_181804_resultat
  • 20210311_181832_resultat
  • 20210311_181840_resultat
  • 20210311_180356_resultat
  • 20210311_180224_resultat

ID sipat:

 RH-20269-sipat

ngabagikeun

Ditambahkeun kana paporit

favored

nyitak

Bedrooms

3

mandi

3

wewengkon

128

Ukuran pisan

1581

gambaran

Nyanghareupan pantai, 25 menit nganggo mobil ti Essaouira, aya oase katenangan sareng sepi.

Imah kai anu éndah 98 m² kalayan tilu kamar tidur sareng tilu kamar mandi, dapur Amérika sareng ruang makan, ruang tamu sareng kompor + teras 50m² sareng kolam renang 11m x 8m dina pangwangunan.

Di gigirna aya imah tamu kai, dina konstruksi 30,8 m² kalayan terasna 20m².

Salaku tambahan lahan misah tina tanah 1581 m².

 

 

Sipat on Peta

Pasipatan sarupa