20-02-00-VM Geulis House 200 m² Taman 10 000 m²

20-02-00-VM Geulis House 200 m² Taman 10 000 m²

Ounagha, caïdat d'Ounagha, Cercle d'Essaouira, Propinsi Essaouira, Marrakech-Safi, Maroc

obral

285,000 €

  • dav
  • 20200722_114515_resultat
  • 20200814_132205_resultat
  • 20200814_132224_resultat
  • edf
  • 20200725_105537_resultat
  • 20200725_105503_resultat
  • 20200725_105335_resultat
  • 20200725_105319_resultat
  • 20200725_105254_resultat
  • 20200722_114855_resultat
  • 20200722_115001_resultat
  • 20200722_115037_resultat
  • 20200725_104812_resultat
  • 20200725_104821_resultat
  • 20200725_104920_resultat
  • 20200725_105112_resultat
  • 20200725_105015_resultat
  • dav
  • 20200725_104600_resultat
  • 20200725_104724_resultat
  • 20200722_114734_resultat
  • edf
  • 20200725_105215_resultat
  • 20200722_114545_resultat
  • 20200722_114652_resultat
  • 20200722_114304_resultat
  • edf
  • 20200722_114801_resultat
  • 20200722_114321_resultat
  • edf
  • edf
  • edf
  • 20200725_105601_resultat
  • edf
  • dav
  • cof
  • 20200722_114744_resultat
  • edf
  • 20200725_110444_resultat
  • 20200725_110434_resultat

ID sipat:

 RH-16596-sipat

ngabagikeun

Ditambahkeun kana paporit

favored

nyitak

Bedrooms

4

mandi

2

wewengkon

200

Ukuran pisan

10000

gambaran

Imah anu saé dina hiji héktar tina tangkal zaitun kuno sareng tangkal argan anu nyanghareup pasir kalayan tangkal palem sareng palem tanggal.

Impian lokasi pikeun pencinta tiiseun sareng alam jauh ti lokasi wisata anu caket pisan. Pantai aya 20 mm.

Ladang lawas disimpen deui ku hormat arsitéktur lokal. Éta mangrupikeun bumi anu nawiskeun tilu kamar tidur sareng dua kamar mandi, ruang tamu anu saé, dapur, sareng téras, kolam renang jero ruangan dipanaskeun, sareng kebon anu dipelakan ku tangkal zaitun

Kadali iklim anu tiasa dibalikkeun

Internét ku sattelite

kdu

      

 

 

 

 

Pasipatan sarupa