Muhun digging

Muhun digging

Dina sababaraha sipat, tanpa sumur urang gaduh dowser nu datangna pikeun manggihan cai lajeng ngawitan pangeboran jeung mesin heubeul na ieu nepi ka 200m jero.
sumur sejenna di wewengkon shallower, éta ku leungeun nu hiji digs sumur.
Dina dua kasus kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyieun luhureun hiji hiasan batu.

 

  

Digging ku leungeun

decor final