obral

obral

diobral bisnis urang keur anjeun téh:

Ngajalajah kaperluan konsumén urang terang pasar real estate kami didieu di Maroko, utamana dina Essaouira. Urang baris mantuan anjeun estimasi harga milik anjeun di katuhu, urang moal nawiskeun anjeun sababaraha tips pikeun mantuan Anjeun ngembangkeun eta sarta kami bakal marengan anjeun sapanjang badami nepi ka diobral di notaris dina. Kita Hayu ningali urang di agénsi kami Essaouira!

 

Pascal Roques jeung Menteri Town sarta Perumahan.

Anggota Harta Dunya

Ulah ragu ngahubungan kami pikeun estimasi bébas tina harta Anjeun.

The komisi tina agénsi éta téh alatan campur urang.

Dina acara jual barang anu saé atanapi kahadéan Komisi na nyaéta 2.5% ht pikeun anu mésér sareng 2.5% ht pikeun anu ngajualna, nyaéta 5% ht tina nilai sakabéh transaksi. Pamayaran éta disababkeun tina tandatangan perjanjian jual beuli sareng dibayar dina atanapi sateuacan dinten tandatangan kalakuan pasti.