Service Tanah Saréal pikeun asing

Service Tanah Saréal pikeun asing

Kami misi, pembimbing sarta marengan asing atanapi MREs
1 -Who keukeuh Beuli, Ngawangun sipat di Maroko
2- Saha hayang nyéwa istilah Long datar
3-saha Rek Jual
Naha investasi di real estate di Maroko keur asing?

Diversifying Investasi na, harga pikaresepeun, mulih tinggi ... kabeh alesan ieu memotivasi investasi luar negeri di real estate. Kanggo sababaraha taun ayeuna, investasi luar negeri geus narik beuki loba jalma Perancis, sarta ieu euweuh dugi ka retirees anu hoyong ngarasakeun panonpoé.

Maroko geus jadi dina waktu anu singget salah sahiji luhur maksud pikeun wisatawan jeung jalma pensiunan. Leuwih ti 50,000 urang Perancis reside dieu kiwari, tumuwuh ku leuwih ti 4% sataun.

Di sagigireun kualitas pohara alus hirup, hubungan manusa kualitas luhur, béaya rendah hirup, gaya hirup hipu jeung iklim tanpa ragu a, layanan kurban ka kualitas sarta jalma diakses, praktek ibadah Kaagamaan Na, Muslim, Yahudi tapi ogé Christian kalawan masjid na, synagogues sarta gereja.

RENTALS libur
Anjeun bisa meuli ka nyéwa, atawa nyéwa diri.
Paké profésional pikeun mamatahan Anjeun tur ngadegkeun ngajakan teh, inventory.

Kumaha PROIMMOBILIER bisa ngabantu kuring pikeun rentals libur?

waragad na bakal pikeun nyewa hiji jangka panjang ngajakan sabulan pikeun lessor jeung nyewa sabulan pikeun tenant nu
Dina hal standar tina tenant nu: Ieu perlu nyaho yén hukum ngajaga ogé nu boga di Maroko ngalawan nonpayment nu. The standar pembayaran anu dititah ku hiji expulsion tina harta.
Anjeun kudu hormat prosedur légal: munggaran sadaya nu kudu dilarapkeun ka hakim pikeun hiji urutan mayar dina 15 poé sarta dina hambalan kadua anjeun ngantep hakim of urgency pikeun ménta waktu ieu mangrupa runtuyan expulsion. Tungtungna tenant moal ninggalkeun anjeun, anjeun bakal bisa nyieun hiji rebutan gage, dina rekening bank-Na, jati na .... Lajeng gugat anjeunna.
Malah lamun salah aya dina hiji budaya lisan di Maroko anjeun kudu nyieun kalakuan ditulis obligatorily, nyieun hiji inventory sahiji tempat asupna na kaluar.
Tur upami tuan tanah anjeun aya dina standar, Anjeun bisa jadi tenant a gaduh recourse ka pangadilan pikeun ngalakukeun pagawéan diperlukeun ragrag kana lessor anu teu ngalakukeun kitu na ngecas aranjeunna dina rente kalawan perjangjian pangadilan urang.

Meuli sipat A
operasi tiasa tricky, tapi éta tanpa resiko naon lamun aya ogé dipirig ku profésional dipikawanoh.

Pitfalls ulah

jasa profésional ieu merlukeun waktu, pangaweruh teleb lapangan, hiji kerangka légal kabuktian, ku déngékeun, a kapanggihna klien nu apal kana motivasi nyata meuli jeung hartosna finansial na pikeun iringan pribadi.
Hiji lembaga téh leuwih produktif dina hiji mandat ekslusif, éta kudu dicatet yén mandates ekslusif ngagambarkeun ukur 15% tina mandates tapi maranéhna ngahasilkeun 40% tina jualan.

expenses notaris perkiraan keur meuli lamun anjeun aya di area désa atawa urban antara 7% na 8% tina jumlah anu urus nyatakeun kalawan notaris dina.