expenses notaris

expenses notaris

Dékomposisi expenses notaris urang nurutkeun harta sarta jasa dipénta jeung dirumuskeun sakumaha indikasi
Pendaptaran ti perjangjian diobral ti dhs 2500 mun 3500 dhs
1.5% keur konservasi tanah (update judul darat)
fee% pendaptaran 4 (administrasi pajeg pikeun nyimpen harta di ngaran anjeun) pikeun harta tanpa darat
fee% pendaptaran 6 pikeun harta jeung taneuh
fee tetep cap + sertipikat ti 150 mun dhs 200
Waragad tina polah, menit, pengiriman barang tina 1500 mun 3000 dhs
1% PPN waragad notaris notaris + PPN of 10%
Ngadegna hiji file investasi di kantor bursa keur repatriation of devisa bisi dijual dhs 2500 mun dhs 5000
Jumlah total kira 7-8% tina diobral jeung dirumuskeun sakumaha indikasi.